Главная > О клубе

Наши друзья:

[Обмен ссылками]

DanceList - Все школы танцев Киева

Ангажемент - товары для спортивных бальных танцев

АСТУ - Ассоциация спортивного танца Украины

Танцевальный Мир

Портал бального танца в Украине - всё про спортивные бальные танцы

[Обмен ссылками]

Пресса о нас

Журнал "Геолог", №3, июль-сентябрь, 2008.

ЗНАЙ НАШИХ!

ПРО ШКОЛУ ТАНЦІВ ІРИНИ МЕТАЛІДІ...

Г. Лівенцева

Odnoklassniki — абсолютно непередбачуваний сайт. Шукаєш інформацію про одних людей, а знаходиш, дуже часто й несподівано, про інших. Так само вийшло і цього разу. Ірину Металіді я дуже добре пам’ятаю (а хто її не пам’ятає!) по університету. Яскрава й талановита красуня, яка навчалася двома роками раніше. Отже, коли мене, другокурсницю, компанія тієї ж таки Ірини запросила до участі у факультетському КВК, я сприйняла таке запрошення як велику честь і намагалася якнайкраще виправдати довіру.

Директор клубу «Гарде» Ірина Металіді «Мелодія двох сердець» та ангелочки «Гарде» Зйомки у нашій залі шоу «Все для тебе» під керівництвом Анни Пеліпенко
Директор клубу «Гарде» Ірина Металіді. «Мелодія двох сердець» та ангелочки «Гарде». Зйомки у нашій залі шоу «Все для тебе» під керівництвом Анни Пеліпенко.

Іра чудово співала, танцювала, природно трималася на сцені, не переграючи й не комплексуючи. Тому, мабуть, і діти її, Дар’я і Артем, такі ж красиві, талановиті і артистичні. І хто знає, як обернулася б доля Ірини, якби вона не повела своїх чарівних дітлахів на заняття до бальної зали відомого київського клубу й не зустріла там юну і талановиту тренерку Аню Пеліпенко, за яку усі ми вболівали у проекті «Танці з зірками»! Саме Аня переконала Ірину взятися за створення власної школи бальних танців для дітей та юнацтва.

І от Ірина, геолог за освітою, мама за покликанням, взялася за дуже складну справу — створення власного танцювального клубу в Києві. Про інстанції та чиновників писати занадто прозаїчно — нічого нового. Набагато цікавіше розповісти про те, що Ірина зібрала навколо себе цілий колектив мам-ентузіасток, котрі допомагають у її нелегкій справі. Серед них чи не найактивніша порадниця і помічниця Катя Буртна (також випускниця нашого геофаку). Що ж до кабінету Ірини Станіславівни, то він більше нагадує не директорські апартаменти, а затишну артистичну гримерку, де увесь час гамірно від відвідувачів, які жваво обговорюють поточні танцювальні події: приїзд спеціально запрошеного тренера на проведення майстер-класу, виступ на турнірі та пошиття нових костюмів (сама Іра шиє неперевершено гарні сукні дівчаткам-танцівницям — розкрився ще один талант юності).

Ярослав Перепеча. Головний тренер за роботою Найменші вихованці клубу з улюбленим тренером Євгенією Колесниченко Офіс-гримерка-ательє... Останні штрихи — і на паркет!
Ярослав Перепеча. Головний тренер за роботою. Найменші вихованці клубу з улюбленим тренером Євгенією Колесниченко. Офіс-гримерка-ательє... Останні штрихи — і на паркет!

Зараз, коли клубові спортивного бального танцю «Гарде» (у перекладі з французької — захист, бойова готовність) вже більше трьох років (дата заснування — квітень 2005 року), тут займається близько ста осіб. Це зовсім юні «танцюристи» від трьох років — бейбики (є ентузіасти, котрі ще з памперсами відвідують заняття); далі ювенали-1 (від шести до восьми років), потім ювенали-2 (з восьми до десяти років), юніори-1 (10-12 років), юніори-2 (13-15 років). З шістнадцяти років — то вже молодь, а з двадцяти — любителі. Є й група хобі для мам — а чому б і не потанцювати, доки діти зайняті?!

Гордість клубу «Гарде» — шість конкурсних пар — юніори-1 та юніори-2. Вихованці клубу брали участь у програмах «Танці з зірками», «Мелодія для двох сердець», «Все для тебе».

Ірині вдалося залучити до роботи іменитих та титулованих, хоча й дуже молодих, тренерів: Ярослава Перепеча — триразового чемпіона України та чемпіона світу 2006 року, який веде старшу конкурсну групу; Альону Кушнір — фіналістку міжнародних конкурсів, вона веде середню групу; Євгенію Колесниченко — майстра спорту з художньої гімнастики, котра веде шейпінг, розтяжку та молодшу групу дітей.

Артем і Веліна. Конкурсна пара Ігор і Дар’я — юні та обдаровані... Наполеглива праця — і золота медаль у наших руках!
Артем і Веліна. Конкурсна пара. Ігор і Дар’я — юні та обдаровані... Наполеглива праця — і золота медаль у наших руках!

Перші танці для дітлахів, які вони найкраще сприймають і найбільше люблять, — енергійні, ритмічні та веселі ча-ча-ча, джайв, танго, самба. Танці розвивають у дітей відчуття смаку, музикальність, ритмічність, гнучкість. Хлопчики вчаться вести партнерку, а це позначається й на стосунках між хлопчиками та дівчатками у повсякденному житті. А ще танці — це неймовірна працьовитість і цілеспрямованість. Діти, котрі серйозно пов’язують своє майбутнє з танцями, тренуються щодня!

Усі батьки, які хочуть, аби їхні дітки вирізнялися гарною осанкою, граційністю рухів та гнучкістю, можуть записати своїх чад до клубу «Гарде», розташованого за адресою: Київ, вул. Будівельників, 37, неподалік від м. Дарниця.

Я свою доню вже записала!

Как нас найти:

г. Киев,
ул.Строителей 37
(ст.м.«Дарница»)

+38(097)5480890

Подробней >>>

Набор в группу Зумба (Zumba)

Информация >>>

Новости клуба:

Все новости >>>

Реклама:

Служба Деда Мороза, Киев.

© 2012 Garde - Танцевальный клуб. Все права защищены.